Kurczak typu „cripsy” jest ogromnym atutem restauracji fast foodowych. Jak uzyskać efekt chrupiącej, złocistej panierki? Cała tajemnica tkwi w technologii przyrządzania. United Chicken posiada wyposażenie linii technologicznej, dzięki której chrupiącego kurczaka w rewelacyjnej panierce będziesz mógł przygotować w swojej restauracji. Sprawdź ofertę naszych urządzeń już dziś!

MARYNATOR

Urządzenie do marynowania produktów spożywczych w próżni. Znakomicie miesza przyprawy, marynaty i dodatki smakowe z wsadem spożywczym przed obróbką termiczną. Dzięki zastosowaniu próżni wewnątrz misy mieszanka ma zawsze jednolitą konsystencję, gwarantując powtarzalny smak. Ponadto technologia marynowania próżniowego zapewnia soczystość kawałków mięsa po usmażeniu.

MARYNATOR

Urządzenie do marynowania produktów spożywczych w próżni. Znakomicie miesza przyprawy, marynaty i dodatki smakowe z wsadem spożywczym przed obróbką termiczną. Dzięki zastosowaniu próżni wewnątrz misy mieszanka ma zawsze jednolitą konsystencję, gwarantując powtarzalny smak. Ponadto technologia marynowania próżniowego zapewnia soczystość kawałków mięsa po usmażeniu.

STÓŁ DO PANIEROWANIA

Służy do panierowania różnych produktów. Dzięki systemowi przesiewania panierki oddzielana jest zużyta panierka od dobrej, którą można ponownie wykorzystać w procesie panierowania. Minimalizowane są straty na panierce poprzez jej przesianie oraz zostaje ona napowietrzona co przyczynia się do efektywniejszego płatkowania produktów.

STÓŁ DO PANIEROWANIA

Służy do panierowania różnych produktów. Dzięki systemowi przesiewania panierki oddzielana jest zużyta panierka od dobrej, którą można ponownie wykorzystać w procesie panierowania. Minimalizowane są straty na panierce poprzez jej przesianie oraz zostaje ona napowietrzona co przyczynia się do efektywniejszego płatkowania produktów.

WITRYNA GRZEWCZA

W sposób atrakcyjny panierowane kawałki kurczaka są eksponowane w witrynie grzewczej. Utrzymuje odpowiednią temperaturę dań tuż przed podaniem. Oprócz podgrzewania posiada system utrzymujący świeżość i soczystość potraw dzięki wykorzystaniu pary wodnej. Ponadto ciepła barwa oświetlenia produktów będących w eskpozycji przyczynia się do zwiększenia ich atrakcyjności.

WITRYNA GRZEWCZA

W sposób atrakcyjny panierowane kawałki kurczaka są eksponowane w witrynie grzewczej. Utrzymuje odpowiednią temperaturę dań tuż przed podaniem. Oprócz podgrzewania posiada system utrzymujący świeżość i soczystość potraw dzięki wykorzystaniu pary wodnej. Ponadto ciepła barwa oświetlenia produktów będących w eskpozycji przyczynia się do zwiększenia ich atrakcyjności.

ZRZUTKA DO KANAPEK

Urządzenie wyposażone w funkcję grzewczą umożliwiające szybkie wydanie gotowego spakowanego produktu klientowi. Utrzymuje ciepłe posiłki typu kanapki, frytki itp. Zrzutka do kanapek w zestawie z pojemnikiem do układania i przesuwania frytek w opakowaniu.

ZRZUTKA DO KANAPEK

Urządzenie wyposażone w funkcję grzewczą umożliwiające szybkie wydanie gotowego spakowanego produktu klientowi. Utrzymuje ciepłe posiłki typu kanapki, frytki itp. Zrzutka do kanapek w zestawie z pojemnikiem do układania i przesuwania frytek w opakowaniu.

UNITED CHICKEN SP. Z O.O.

UL. JANA PAWŁA II 14
62-300 WRZEŚNIA

TEL. DO GŁÓWNEJ SIEDZIBY +48 61 672 23 63
E-MAIL: BIURO@UNITEDCHICKEN.PL

NIP: 9721239380

Obserwuj nas